Magamról

Your image
Kristóf Levente vagyok, egy fiatal, budapesti székhelyű fotográfus. Ami leginkább jellemző rám az a sokszínűség és emberközeliség. Az alkotásban és kreatív gondolkodásban tudom leginkább kifejezni önmagamat. Ennek legnagyobb részét a fotózás teszi ki. Több fotós műfajban is tevékenykedem, úgymint esküvői fotózás, portréfotózás, babafotózás, illetve sajtófotó és rendezvényfotózás.Továbbá otthonosan mozgok az épület és enteriőr, étel, tárgy és webshop fotózásban. Nagy kedvenceim közé tartozik az analóg fotózás. Erről az eljárásról tartottam egy kéthetes workshop-ot is, 2015 nyarán, Kémes községben, külföldi diákoknak egy erasmus+-os program keretén belül. Fennmaradó szabadidőmben filmajánlók, kritikák írásával foglalkozom a Félonline magazinnál.

Filozófiám

Életszagú, emberközeli, erőteljes fotógráfiák készítése, ami hatással van a nézőre. Fontosnak tartom a közvetlen viszonyt azokkal, akiket fotózok, legyen szó házaspárról vagy akár egy modellről. Így tudom a legtöbbet kihozni belőlük. Munkáim során a tökéletességre törekszem és nem utolsósorban a megrendelőim maximális elégedettségére. Nyitott vagyok minden új kihívásra a fotózás területén.
Your image
Your image

Céljaim

Divat fotózás cégeknél, magazinoknál, újságoknál.
Termékfotózás magas szinten ruhamárkáknak
Digitális és analóg fotózás oktatása, lelkes fiatoknak és a fotográfia után érdeklődőknek.
Bővíteni, modernizálni a mai fotográfia nyelvét formabontó, absztrakt, egyedi ötletekkel.
Szülővárosom Budapest bemutatása saját szemszögemből.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Ne maradj le semmiről és kövess!

Your image
Your image
Your image
Your image

©2018 Kristóf Levente Photographer

Az oldalon cookie-kat használunk hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk a honlapunkon. Amennyiben nem változtatja meg a beállításokat, úgy ez esetben feltételezzük, hogy elfogadja azokat.

Ha kikapcsolja a cookie-kat, annak hatása lehet az oldal működésére. A beállításokat bármikor megváltoztathatja, kérjük ezzel kapcsolatban nézze meg a böngésző információkat vagy a segítség oldalt. Learn more

Rendben!